Annons

Annons

Fisktacos med mangosalsa

Fredagsmys med tacos gjord på torsk som är panerad med ströbröd. Servera med en mangosalsa med hetta av chili och sambal oelek. Lätt och läckert!

Dela
(0)

Fisktacos

Skär 250 g torskfilé (eller -rygg i bitar) och salta runt om. Vänd i vetemjöl, 1 uppvispat ägg och sist i 1 dl panko ströbröd. Stek runt om i 2 msk smör på medelvärme till fin färg och fisken är klar, ca 5 min. Tina och tärna ner 125 g fryst mango. Blanda med rivet skal och saft av ½ lime, ½ finhackad röd chili eller ½ tsk sambal oelek och ½ dl hackad koriander. Servera fisken i 2 lätt värmda medelstora tortillabröd med grönsallad, mangosalsan och ½ dl gräddfil.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…