Annons

Annons

Fiskgryta med örter

Örter ger extra smak till denna krämiga, läckra fiskgryta där du själv väljer vilken fisk du vill använda.

Dela
(2)

Fisksoppa med örter

Fräs ½ finhackad gul lök, 10 cm strimlad purjolök, 1 finhackad vitlöksklyfta och ½ grovhackad fänkål mjukt i 1 msk olivolja i en kastrull. Tillsätt 3 dl vatten, 1 dl vitt vin och 1 fiskbuljongtärning. Låt sjuda 10 min. Tillsätt 1 dl matlagningsgrädde, 1 krm cayennepeppar och smaka av med salt och peppar. Koka upp, dra från värmen och vänd i 1 dl hackade blandade örter och lägg ner 300 g blandade fisktärningar. Låt stå med lock ca 10 min. Servera med 60 g baguette.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(2)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…