Annons

Annons

Fint serverat!

Dela
(0)

Rödkålssallad

Enkelt och gott tilltugg som serveras på sked. Förbered och ställ i kylen.

Rödkålssallad på sked
½ litet rött äpple
pressad citron
75 g rökt skinka
1½dl kesella kvarg
1½ tsk fransk senap
1 dl tunt strimlad rödkål
1 krm salt
Garnering
kryddgrönt och lite strimlad rödkål

Annons

Gör så här
1.Kärna ur och tärna äpplet fint. Pressa över lite citron så att äppelbitarna inte tappar färg. Tärna skinkan fint.
2. Blanda samman kesella och senap. Rör ner skinka, äpple och strimlad rödkål. Smaka av med salt.
3. Fördela blandningen på skedar som du placerar på en bricka eller ett fat så att varje gäst kan ta sin egen sked. Garnera med kryddgrönt och finstrimlad rödkål.

Av Bitte E:son Forsberg Ass: Linnéa Eriksson Foto: Anders Norrsell


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…