Annons

Annons

Fina fisken med räkor

Dela
(0)

Spätta med räkor

Sprödstekt spätta & räkröra

4 port
Salta och peppra 8 stora spättfiléer. Fördela 4 msk mjukost med räksmak på hälften av dem. Lägg ihop dem 2 och 2 med fyllningen i mitten. Vänd fisken först i 1 dl vetemjöl, sedan i 1 uppvispat ägg och slutligen i 1 dl ströbröd, gärna panko. Stek fisken gyllene i 3 msk smör. Blanda 2 dl gräddfil, 1 dl fint tärnad gurka, 1 msk finhackad dill och 200 g skalade räkor. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt potatis och rädisor.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Av: ellinor Varady Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…