Annons

Annons

Festligt med sillstubbar!

Dela
(0)

Sill- och potatisstubbar

Perfekt glöggtilltugg som är lätt att äta på stående fot. Kan förberedas helt och förvaras övertäckt i kylen.

Sill- & potatisstubbar
1 förpackning 5-minuterssill, 420 g
6 stora kokta mandelpotatisar
3 löskokta ägg
1 rödlök
4 msk finhackad dill
3 msk finklippt gräslök
3 dl crème fraiche
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
5 bitar tunnbröd
Garnering
grovhackad dill

Annons

Gör så här
1. Låt sillen rinna av och skär den i mindre bitar. Skala potatisen och dela den i tärningar. Mosa äggen. Skala och finhacka löken.
2. Blanda potatis, ägg, lök, örtkryddor och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela blandningen på tunnbröden och rulla samman från långsidan.
4. Skär rullarna i 2–3 cm breda bitar och placera med snittytan upp på ett uppläggningsfat. Garnera med grovhackad dill.


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…