Annons

Annons

Färsfräs med mangosallad

En god och smakrik middag med färs och ris. Servera med en enkel mangosallad, det blir både gott och nyttigt.

Dela
(0)

Stekt färs

Stek 250 g blandfärs (70/30) med 1 stor hackad vitlöksklyfta och 1 skivad röd chili i ½ msk olja. Tillsätt 2 tsk fisksås och 2 msk hoisinsås; ta av från värmen. Vänd ner 2 skivade salladslökar och ½ kruka hackad koriander. Skala, kärna ur och tärna 1 mango. Blanda med 2 skivade salladslökar, ½ kruka koriander, rivet skal och saft av 1 lime, 2 tsk honung och 30 g babyspenat. Servera till färsen med ris (1 dl okokt).

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…