Annons

Annons

Färsfräs med mangosallad

En god och smakrik middag med färs och ris. Servera med en enkel mangosallad, det blir både gott och nyttigt.

Stekt färs

Stek 250 g blandfärs (70/30) med 1 stor hackad vitlöksklyfta och 1 skivad röd chili i ½ msk olja. Tillsätt 2 tsk fisksås och 2 msk hoisinsås; ta av från värmen. Vänd ner 2 skivade salladslökar och ½ kruka hackad koriander. Skala, kärna ur och tärna 1 mango. Blanda med 2 skivade salladslökar, ½ kruka koriander, rivet skal och saft av 1 lime, 2 tsk honung och 30 g babyspenat. Servera till färsen med ris (1 dl okokt).

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

 

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…