Annons

Annons

Färsbiff på rågbröd

Läckra biffar serverade på danskt rågbröd blir en smal och läcker middag.

Dela
(0)

Färsbiffar med danskt rågbröd

Blanda 2 msk ättiksprit (12 %), 4 msk socker och 1 dl vatten, rör tills sockret löst sig. Hyvla 1 morot tunt med t ex osthyvel och lägg i lagen med ½ tunt skivad rödlök. Blanda ½ dl mycket finhackad inlagd rödbeta med ½ dl hackad persilja, 300 g nötfärs, 1 ägg, ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar. Forma till 4 biffar och stek i 1 msk smör. Lägg upp på 4 tunna skivor danskt rågbröd (100 g) med salladsblad på. Toppa med ½ dl gräddfil och klipp över krasse från ½ ask. Servera med den inlagda moroten och rödlöken.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…