Annons

Annons

Entré de luxe

Den franska getosten smakar ljuvligt tillsammans med kronärtskocksbottnar. Chèvren kan ersättas med mozzarellaost.

Dela
(0)

Gratinerad getost

4 port

150 g chèvreost
4 kronärtskocksbottnar
1 msk flytande honung
50 g pinjenötter

Ugn 225°

 

Gör så här

1. Skiva osten i tjocka skivor. Placera skockorna på ett lättsmort ugnssäkert fat, lägg på osten och ringla över honungen.

Annons

2. Gratinera i mitten av ugnen cirka 5 min eller tills osten börjat smälta. Rosta pinjenötterna lätt i torr panna.

3. Toppa med ytterligare lite honung, strö över nötter och servera med ett gott bröd.

 

Läs mer

Vårmeny till helgen

Festligt med svenska smaker

Bjudmeny till budgetpris 

 

Av Ellinor Varaday

Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…