Annons

Annons

En perfekt final!

Annons

Vaniljpannacotta

Ju mindre godsakerna är, desto fler sorter kan man smaka! Denna minipannacotta fungerar utmärkt på ett buffébord!

Vaniljpannacotta

8 st

1¼ gelatinblad

1½ dl vispgrädde

2 tsk strösocker

½ tsk vaniljsocker

250 g vaniljkesella

Topp

4 passionsfrukter

 

Gör så här

1. Låt gelatinet ligga i rikligt med kallt vatten ca 10 min. Koka upp grädde och strösocker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Krama ur gelatinet och låt det smälta i blandningen. Rör ner vaniljsocker.

2. Låt blandningen svalna lite. Tillsätt kesella och blanda ordentligt. Fördela i små glas och låt stå kallt minst 4 tim, gärna över natten.

3. Vid servering: Gröp ur passionsfrukterna och fördela fruktköttet på pannacottan.

Av Bitte E:son Forsberg Assistent: Lovisa Norrsell  Foto: Anders Norrsell

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…