Annons

Annons

Efterrätt på ett kick!

Dela
(0)

Satsa på en lättlagad dessert i glas! Till de vuxna spetsar vi den med lite vit rom eller punsch.

4 port

ca 11/4 dl vaniljvisp (1/2 förpackn)

1/2 liter jordgubbar

2 kiwier

1 galiamelon

1 liten burk ananasringar

Annons

ev 2 msk vit rom el punsch

4 korta spett

Gör så här

1. Vispa vaniljvispen till en kräm.

2. Skölj jordgubbarna och dela dem. Skala kiwierna och melonen. Skiva kiwierna i 1 cm tjocka skivor och dela dem i fyra delar. Dela melonen i mindre bitar. Dela ananasringarna i 8 delar.

3. Trä upp lite frukt och bär på 4 korta spett. Fördela resten i glasen. Häll ev över ca 1/2 msk rom per glas. Toppa med vaniljkrämen. Lägg spetten över glasen.

Tips! Vaniljvispen som bli över kan frysas i sin förpackning. Förslut bara förpackningen väl med frystejp.

Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…