Annons

Annons

Effektfullt och inbjudande grönsaksfat

Annons

Grönsaksfat

Allt kan förberedas men vänta med att lägga upp på fat tills det är dags att servera.

Randigt grönsaksfat

4 port

3 färska rödbetor

1 rödlök

100 g rädisor

100 g cocktailtomater, ev olika färger

2 paprikor, röd och gul

½ gurka

Dressing

3 msk olivolja

2 msk vitvinsvinäger

1 krm salt

1 krm peppar

 

Gör så här

1. Koka rödbetorna mjuka. Skala och skär dem i tunna klyftor.

2. Skala och strimla löken. Ansa och skär rädisorna i klyftor.

3. Halvera tomaterna. Ansa och skär paprikorna i bitar. Skiva gurkan.

4. Lägg upp allt i rader på ett serveringsfat.

5. Blanda dressingen och droppa den över grönsakerna.

Av Eva Boström Foto: Hanneke Bonthuis

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…