Annons

Annons

Blå sängkläder – därför är det så bra!

Tillhör du dem som inte tycker att det är så noga med hur sängkläderna ser ut? Då är det dags att tänka om! Framför allt färgen blå är bra att vila huvudet emot.

Dela
(0)

Bäddset i blått

Blått och vitt i stilren skandinavisk design gör de här sängkläderna till den perfekta investeringen för ditt sovrum. Beställ det direkt från Hemmets butik. 

 

Färger påverkar oss mer än man skulle kunna tro. Studier från institutionen för miljöpsykologi vid Lunds universitet har mätt hur kroppen reagerar på olika färger. Det är alltså till exempel ingen slump att att stoppsignaler är röda.

Blått verkar lugnande

Milda jordfärger som exempelvis beige, grått, blått och grönt har en lugnande effekt. I studien från Lund visade det sig även att personer som satt i ett blått rum löste uppgifter snabbare än övriga deltagare som var omgivna av andra färger.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Färgen blå kopplas ofta ihop med klarhet, lugn, fred och trygghet och är därför det bästa färgvalet när det gäller sängkläder.

Tips: Inred sovrummet blått med Hemmets – till specialpris!

Vi gillar det skandinaviska blå/vita som färgskala i inredningen och ett nytt bäddset kan lyfta ett helt sovrum. Nu kan du fynda vårt favoritset till ett riktigt bra pris!

Sov gott i ett härligt bäddset i fräscht blå-vitt paisleymönster, ett klassiskt och tidlöst mönster som passar alla stilar.

Mått: Påslakan, 150×200 cm, örngott, 50×60 cm.

Material: 100% bomull som kan tvättas i 60 grader.

Pris: Från 249 kr

 

Köp vårt underbara bäddset här >>

 

Text: Gunilla Thermænius, Malin Perlheden, Allers.se

Foto: Christina Uhlin


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…