Annons

Annons

Currydoftande kycklingwraps

Matiga wraps med kyckling, curry, avokado och sallad. Så läckra!

Dela
(6)

Currydoftande kycklingwraps

4 port

400 g kycklinginnerfilé
1 msk rapsolja
salt och peppar
2 msk mango chutney
2 dl crème fraiche
1 tsk curry
2 avokador
saft av 1 citron
½ gurka
1 liten rödlök
4 krusiga salladsblad
4 stora tortillabröd

Annons

 

Gör så här

1. Strimla kycklingen. Stek den i rapsolja tills den är genomstekt, ca 10 min. Krydda med salt och peppar. Rör i mango chutney, crème fraiche och curry. Ställ åt sidan för att svalna.

2. Skär avokadorna i tunna klyftor. Lägg dem i en skål och pressa över citron. Skär gurkan i stavar. Skala och strimla rödlöken.

3. Lägg salladsbladen på tortillabröden. Fördela kycklingröra, avokado, gurkstavar och strimlad rödlök på bröden. Rulla samman och linda in i en servett eller papper. Bind gärna ett fint snöre runt.

 

Läs mer:

Wraps med kyckling

Färsfyllda tortillarullar

Vegetariska quesadillas med svamp och ost

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(6)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…