Annons

Annons

Chèvre och skinka

Festligt till helgen! Massor av goda smaker möts i de söta små glasen, enkel att laga och går att förbereda i förväg.

Dela
(0)

Chèvre och skinka

8 port

200 g chèvre färskost (t ex 12 Petits Chèvres Doux av märket Président)
1 dl crème fraiche
1 kvist rosmarin
100 g lufttorkad skinka
50 g torkade aprikoser
50 g torkade fikon
100 g soltorkad tomat i olja

Annons

 

Gör så här

1. Rör ihop chèvre och crème fraiche. Hacka rosmarinbladen och blanda ner.

2. Strimla skinkan.

3. Finhacka aprikoser och fikon. Hacka soltorkad tomat och blanda med den torkade frukten, tillsätt lite olja från tomaterna så att frukten blir krämig.

Gilla Hemmets på Facebook

4. Lägg hälften av ostkrämen i botten av glasen, därefter skinka och sedan fruktkrämen. Avsluta med resten av ostkrämen. Dekorera med lite rosmarin.

 

 

Läs mer:

Lyxiga räkrullar

Frasiga räkcrostini

Chévrepajer med granatäpple

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…