Annons

Annons

Bjud på matjesröra som liten starter!

Dela
(0)

Krämig matjesröra

Små aptitretare som har en försvinnande åtgång!

Matjesröra på knäcke

12 bufféport

300 g avrunnen matjesfilé

2 dl kvarg

300 g färskost, t.ex. philadelphiaost

rivet skal av 2 citroner

2 msk finhackad gräslök

Annons

½ msk dijonsenap

Servering

knäckebröd

kokt ägg

gräslök

 

Gör så här

1. Tärna sillen fint. Blanda kvarg och färskost. Tillsätt citronskal, gräslök och senap. Vänd ner matjessillen.

2. Servering: Klicka röran på små knäckebröd, strö över hackat kokt ägg och garnera med klippt gräslök.

Av: Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…