Annons

Annons

Bjud på fräsch tomatsås till pastan!

Dela
(0)

Tomatsås

Tomatsås med smak av citron

4 port

Fräs 500 g tärnade tomater, 1 finhackad silverlök och 1 finhackad vitlöksklyfta i 2 msk olivolja, under omrörning, ca 5 min. Tillsätt 2 msk tomatpuré och fräs ca 2 min. Häll på 2–3 msk vatten och tillsätt 1 kruka hackad basilika, rivet skal av ½ citron, ½ msk strösocker, ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar. Låt sjuda utan lock ca 30 min, rör då och då. Tillsätt ev mer vatten till önskad konsistens. Servera till pasta.

Annons

Av: Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…