Annons

Annons

Asiatisk kyckling

Låt kycklingen ta smak av chili, ingefära och vitlök!

Asiatisk kyckling

Marinera 250 g strimlad kycklingfilé i 1 msk lönnsirap, 1 msk japansk soja, 1 msk smält smör och 1 tsk färsk riven ingefära. Låt dra 30 min. Stek 2 klyftade pak-choi el minisavoykål i ½ msk smör. Tillsätt sedan 1 skivad lök, 1 strimlad röd chili och 1 tsk färsk riven ingefära. Stek tills kålen är mjukt och fått färg. Salta och peppra. Stek kycklingen med marinaden, se upp så den inte bränns. Servera med grönsakerna, kokt ris (1 dl okokt) samt lite lönnsirap.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…