Annons

Annons

Alla hjärtans kakor – giv oss i dag

Annons

Jordnötsmums till kören på mitt finaste loppisfat.

En god Alla Hjärtans Dag önskar jag er alla! Själv tillhör jag den oromantiska sorten som föredrar en handskriven lapp en regnig söndagsmorgon i oktober framför dyra rosor på Alla Hjärtans Dag.

Men i dag vill jag slösa kärlek över mina fina vänner i kyrkokören. När vi sjöng i mässan i söndags hade vi nio personer i publiken – varav två var i tjänst, två var konfirmander med tilldelade uppgifter, en tillhörde kyrkans förtroendevalda och två gick hem mitt i mässan (den ena tappade förmodligen tålamodet på den andra, som inte kunde sluta ropa efter mamma under predikan).

Men en sådan succé i bagaget behöver man jordnötskakor i Alla Hjärtans-present. Se receptet här.

AV MARIA SVEMARK

 

Läs också:

Dela
(0)

webshop-widget


Annons


Annons

Laddar nästa sida…